Desfibrilador

L’Ajuntament avançarà la compra de vuit desfibriladors que s’havien d’instal·lar en tres anys

DesfibriladorEl Ple municipal del passat dilluns va aprovar una modificació pressupostària que permetrà comprar de cop i de forma immediata els vuit desfibriladors que el consistori preveu necessaris per considerar Castellbisbal un municipi cardioprotegit.

La compra d’aquests desfibriladors, que inicialment estava prevista que es repartís en tres anys, es concentrarà així en un sol pressupost. Aquesta va ser una proposta fet per tota l’oposició al gener, quan es va anunciar la proposta, i que s’ha materialitzat ara.

Publicitat

Els desfibriladors s’instal·laran a diversos punts del nucli urbà “seguint criteris tècnics d’afluència de persones a la zona i tenint en compte que és molt important que es trobin en llocs visibles i fàcils de recordar”, apunten des del consistori.

En el comunicat municipal s’afegeix que “en tots els casos, seran desfibril·ladors instal·lats en equipaments municipals i accessibles perquè qualsevol persona pugui utilitzar-los en cas d’emergència. A més, tots ells estaran connectats a Internet i en cas que l’urna que els conté sigui oberta s’avisarà, de forma immediata, a la Policia Local perquè es puguin activar totes les mesures d’emergència necessàries”.

Publicitat

Publicat el 9 de juny de 2017 a les 10:00 per Vicenç Moliné