L’Ajuntament avança 60.000 euros en lloguers al Casal per fer les obres

El Casal Cultural i RecreatiuEl ple municipal de dilluns va aprovar avançar 60.000 euros al Casal Cultural i Recreatiu per tal que aquesta entitat pugui realitzar les obres necessàries per adaptar la seva seu a la normativa actual.

Publicitat

Segons va explicar durant el ple el tercer tinent d’alcade i regidor d’Hisenda, David Vidal, els 60.000 euros corresponen a tres anys dels lloguers que paga l’Ajuntament per fer ús de les instal·lacions del Casal en actes com el ball de Cap d’Any o durant la Festa Major.

El regidor va insistir en que “l’Ajuntament no paga les obres” i va senyalar que l’avançament sortirà del romanent del pressupost d’enguany pel que no provocarà cap desequilibri comptable.

Publicitat

La modificació pressupostària, però, va ser aprovada només amb els vots a favor de CIU i PSC ja que PP i Alternativa es van abstenir. Aquests últims, de fet, van demanar conèixer el nou conveni que l’entitat signarà enguany amb l’Ajuntament abans de pronunciar-se sobre l’avançament de lloguers.

El conveni, que es renova cada any, encara s’està acabant de negociar ja que segons explica Vidal, “el primer pas és assignar la dotació pressupostària”. Segons han avançat des de l’Ajuntament, una de les peticions que es vol fer a l’entitat és que sigui més flexible a l’hora d’acollir a les seves instal·lacions festes organitzades per la regidoria de Joventut.

L’entitat a hores d’ara està acabant de buscar finançament per arribar a la xifra de 90.000 euros que van calcular al febrer que necessitarien per realitzar les obres, que inclouen una nova sortida d’emergència, lavabos adaptats per minusvàlids i majors sistemes de seguretat entre d’altres.

Publicat el 31 de maig de 2013 a les 9:00 per Vicenç Moliné

  Share:

Author: Vicenç Moliné