L’Ajuntament aprova un reglament per agilitzar les ajudes a comerços afectats per les darreres onades de la pandèmia

L’Ajuntament renovarà en breu els paquets d’ajudes a comerços i serveis afectats per les restriccions imposades per contenir la pandèmia després que el termini per demanar ajudes en relació a les restriccions de la primera onada acabi el proper 31 de gener.

Publicitat

La nova convocatòria es dissenyarà a partir d’un nou reglament aprovat al darrer Ple municipal, celebrat el passat dilluns de forma telemàtica, i que segons la regidora de Promoció Econòmica, Gemma Margarit, permetrà tenir una base “més generalista” per aprovar subvencions més ràpides a través de convocatòries específiques.

La idea de l’equip de govern, que ja va haver de modificar les condicions de la primera convocatòria davant la reticencia i les dificultats dels comerços per optar-hi, és poder “filar més prim” aprovant convocatòries específiques per “aquells que més ho necessiten en el moment en el que més ho necessiten”.

Publicitat

En aquest sentit, Margarit va avançar que s’està preparant una convocatòria per aquells comerços més afectats per les actuals restriccions a partir de l’experiència de la primera convocatòria i la tipología de comerços que s’hi han acollit.

Els partits de l’oposició es van mostrar d’acord amb la necessitat d’aquesta eina i van valorar que s’hagi apres dels errors de la primera convocatòria per prioritzar l’agilitat i la flexibilitat. Tots els grups polítics del ple hi van votar a favor.


  Share: