L’Ajuntament aprofita l’estiu per arranjar diversos punts del nucli urbà

Diverses obres han coincidit aquest mes de juliol al nucli urbà. Aprofitant les vacances escolars, l’Ajuntament ha posat en marxa l’arranjament de tres creuaments així com de dos espais al centre del poble, el pati de l’esbarjo i la barana del carrer Pi i Margall.

Publicitat

Les obres a les cruïlles dels carrers Fassina, Sant Mateu i Estació van ser les primeres a arrencar, coincidint amb l’inici del mes de juliol. Com ja s’ha fet a altres punts, es millorarà la seguretat i accessibilitat convertint-les en espais amb una plataforma única com ja s’ha fet al creuament de davant del CAP.

Aquesta setmana han començat altres treballs, més cosmètics, al centre del poble. Al Pati de l’Esbarjo s’ha instal·lat un tendall fixe amb uns nous màstils de suport després que el tendall provisional que s’havia instal·lat altres estius quedés malmés per les inclemències del temps.

Publicitat

Per altra banda, també s’ha procedit a netejar els murals de la barana del carrer Pi i Margall, que es repintarà, així com l’arranjament de l’adoquinat d’aquest carrer.