Un segon premi de la loteria nacional reparteix 300.000 euros a Castellbisbal

L’administració de Loteria número 1 de Castellbisbal, situada al carrer Pi i Margall, 8. Ha venut una sèrie agraciada amb el segon premi del sorteig de la Loteria Nacional que s’ha fet avui. En concret, el sorteig extraordinari de juliol celebrat avui 10 de juliol.

Publicitat

El número afortunat ha sigut el 26050, premiat amb 300.000 euros (30.000 euros per cada dècim).

Publicitat

La gerent de l’administració, Pèrsida Pastallé, que s’ha mostrat molt feliç per la notícia, ens ha explicat que els 10 dècims s’han venut íntegrament entre veïns de Castellbisbal. De moment, 4 dels 10 guanyadors que ja s’hi han posat en contacte, li han transmès la seva alegria, perquè “després de venir cada setmana a comprar, finalment, la sort els hi ha tocat una miqueta i els permetrà tenir un raconet per poder fer cosetes que no pots fer si l’economia està una mica tocada”, ens comenta Pastallé, molt contenta que els premis es quedin a la població perquè “són gent que la veus cada setmana, mes rere mes, i saps que podran tenir uns dinerets per fer petites coses i alguns d’ells si estan a l’atur, els hi donarà una mica d’oxigen”, afegeix molt contenta.

Amb aquesta, ja és la quarta vegada que l’Administració de Castellbisbal reparteix el segon premi de la Loteria Nacional, l’últim venut el novembre del 2019.