La zona taronja de Castellbisbal tornarà a funcionar el proper dilluns 1 de juny


El pròxim dilluns 1 de juny es torna a posar en marxa tant la zona taronja com l’aparcament d’Els Costals, tots dos amb l’objectiu de tornar a garantir la rotació de vehicles facilitant així l’accés a les zones del centre de la vila, segons ha anunciat l’Ajuntament.

Publicitat

Des que es va iniciar el confinament decretat per l’Estat d’alarma, una de les mesures que va adoptar l’Ajuntament, en el pla de mesures municipals, va ser la suspensió de la regulació de la zona taronja donat l’estat d’emergència. Després de dos mesos i amb motiu de la desescalada i la reobertura de tots els establiments comercials, el consistori torna a engegar la regulació d’aquesta zona per tal de facilitar al màxim l’aparcament a prop del centre urbà.

En aquest sentit, els vehicles poden estar estacionats durant un màxim de dues hores de forma gratuïta, sempre que tinguin identificat en un lloc visible de l’exterior del vehicle l’hora d’inici de l’estacionament, el què es pot fer mitjançant un disc horari o una anotació a mà en un paper. L’horari continuarà sent el mateix establert abans de l’Estat d’alarma de dilluns a dissabte.

Publicitat

En el cas de l’aparcament d’Els Costals, el límit s’estén a quatre hores en el seu horari habitual de dilluns a dissabte i han d’estar, de la mateixa manera, identificats amb l’hora d’inici d’estacionament i mitjançant un paper o un disc horari. En cap cas, però, es podran deixar els vehicles durant la nit.

Tanmateix, per tal que la població es pugui adaptar a aquest retorn a la normalitat, l’Ajuntament ha començat una campanya informativa en què mitjançant rètols a vehicles i informació a la ciutadania per part dels agents cívics a peu de carrer, tracta de posar en coneixement dels propietaris dels vehicles, el retorn de les diferents normatives, funcionament i horaris de servei.

Author: Vicenç Moliné