La UE Castellbisbal perd a casa contra el Can Deu, At.

Imatge d'arxiu
Imatge d’arxiu

Resultat gens favorable pel primer equip de la UE Castellbisbal que va perdre el passat diumenge a casa contra el Can Deu, At. 1-2.

Publicitat

En una jornada ‘moguda’ pels dos equips, el primer gol va ser una obra en pròpia portaria del Castellbisbal. Pocs minuts més tard, el protagonisme va anar a parar just a l’altra banda del camp, quan el porter del Can Deu va ser expulsat en una clara targeta vermella. Roger Gorrea va aprofitar aquest avantatge i al minut 15 arribava l’empat.

L’empat, de fet, va dominar el partit des de llavors fins ben entrada la segona part quan al minut 65 el Can Deu marcava el segon i decisori. En general va ser una part amb tensió: A l’expulsió del porter, al rival se li sumava un segon jugador just abans d’acabar el partit. El Castellbisbal per la seva banda, també va veure la sortida forçada del camp per dues grogues de Jordi Galindo, fent que al minut 80 el Can Deu jugués amb només 9 jugadors i el Castellbisbal amb 10. Una diferència que els nostres no van saber aprofitar però que els manté en la desena posició de la lliga.

Publicitat

Publicat el 25 de gener de 2016 a les 16:00h per Laura Grau