La UE Castellbisbal marca set gols al VDF Roureda

futbol_1602_2El primer equip de la UE Castellbisbal ha guanyat per set gols a dos al VDF Roureda, de Sabadell. Els castellbisbalencs es retroben així amb la victòria després d’empatar el darrer partit contra el Can Colapi, de Terrassa.

Publicitat

El primer temps ha començat d’una forma immillorable per la UE Castellbisbal que s’ha avançat en el marcador el minut 1 de joc amb un gol de Samuel Chicon.

Tot i que tot semblava apuntar a una còmoda victòria davant el penúltim equip del grup 14 de Quarta divisió catalana, que havia perdut els quatre darrers partits, el partit s’ha complicat el minut 26, quan el Roureda ha empatat.

Publicitat

Així, el partit s’ha mantingut igualat fins als darrers minuts de la primera part, quan Francisco Cerrato ha marcat dos gos i ha avançat la UE Castellbisbal.

Quan la primera part semblava sentenciada, però, el Roureda encara ha aconseguit retallar distàncies amb un gol a l’últim minut.

El segon temps, que ha començat amb molts aficionats patint per un possible empat, ha estat quan s’ha trencat el partit ja que la UE Castellbisbal ha imposat el seu domini i ha acabat marcant quatre gols més, tancant el marcador en el definitiu set a dos.

Just abans de ser canviat ha marcat Francisco Pérez i després, David Benítez n’ha fet dos més. El setè gol l’ha marcat el mateix jugador que ha marcat el primer, Samuel Chicon, el minut 79.

Publicat el 16 de febrer de 2013 a les 22:00 per Vicenç Moliné

 

Author: Vicenç Moliné