La UE Castellbisbal i la Penya Blaugrana comencen la temporada a El Papiol i Sant Cugat

Els dos equips de futbol del municipi, la Unió Esportiva Castellbisbal i la Penya Blaugrana Castellbisbal han començat la temporada entrenant i jugant als camps d’El Papiol i el Sant Cugat, respectivament, a l’espera que acabin els treballs per canviar la gespa artificial del camp de futbol de l’Illa Esportiva.

Publicitat

Els treballs per canviar el camp van començar el passat dilluns 27, unes dues setmanes després del previst per l’Ajuntament, que comptava amb que comencessin el 16 d’agost i estiguéssin a punt per al 3 de setembre. Finalment, els treballs no acabaran fins el 12 de setembre, segons han confirmat des de la regidoria d’Esports.

La UE Castellbisbal ha estat el club més crític amb el calendari del canvi de gespa. En diverses publicacions al seu Facebook informant als seus seguidors sobre les novetats relatives a l’inici de temporada no ha dubtat en lamentar el fet d’haver d’entrenar a altres camps i han apuntat que el camp ha estat buit tot l’estiu i no s’han començat els treballs fins la darrera setmana del mes d’agost. Directament consideren que es tracta d’un cas de “mala gestió”.

Publicitat

Des del consistori apunten que des que es va aprovar la inversió de 160.000 euros per renovar la gespa artificial, precisament amb la mateixa empresa que la va instal·lar ara fa una dècada, han complert els tímings que es van comunicar als clubs al mes de maig, quan ja se’ls va avisar que no es podrien disputar els partits de Festa Major ja que les obres havien de començar el 16 d’agost. En relació al retard en l’inici dels treballs, apunten que l’empresa encarregada de les obres tenia altres compromisos ja tancats i que no ha pogut començar  fins que no ha tingut les màquines disponibles, segons han apuntat des de la regidoria d’Esports.

De moment, la UE Castellbisbal va començar la temporada al camp d’El Papiol amb una victòria per 3 a 1 davant el Badia amb gols de Sergio Pérez i Ivan Blanco.

Els jugadors de la UE Castellbisbal entrenant al camp d’El Papiol

Publicat el 3 de setembre de 2018 a les 9:00 per Vicenç Moliné