La UE Castellbisbal guanya a la UE Rubí amb un contundent 3-0

La U.E. Castellbisbal "A" celebrant un gol d'un partit d'una anterior jornada
La U.E. Castellbisbal “A” celebrant un gol d’un partit d’una anterior jornada

Cada cop tenen més aprop l’ascens de categoria a tercera divisió catalana. El primer equip de la U.E. Castellbisbal va guanyar ahir, amb un contundent 3 a 0, a la U.E. Rubí “B”. El partit es disputava a Castellbisbal i, amb aquesta victòria es consoliden, de forma provisional, segons a la categoria.

Publicitat

Tot i que el Rubí va penúltim a la classificació, el primer gol no els va resultar gens fàcil marcar-lo. L’autor del gol, Francisco Javier Pérez Padilla, va anotar-lo passats 36 minuts de partit. 6 minuts més tard, l’àrbitre principal va assenyalar un penal a favor del Castellbisbal i Javier Santos Paredes, aprofitant l’ocasió, el va marcar.

A la segona part, el tercer gol també va ser de penal. Al minut 77, Javier Pérez Ortiz canviava el marcador i el col·locava a 3-0. Amb aquest darrer gol, per tant, sentenciaven el partit.

Publicitat

Amb la victòria d’ahir, l’equip de l’Ismael Hernández Porcar, es queda a tan sols una posició per reprendre el lideratge de la categoria. Els partits de les dues pròximes setmanes, però, seran decisius: diumenge 24 jugaran contra la U.D. Marina “A”, tercers a la classificació, i dissabte 6 d’abril contra els que són actualment líders del grup, F.C. Sant Quirze Vallès “B”.

Publicat 17 de març de 2013 a les 20.55 per Cristina Muelas