La UE Castellbisbal empata al camp del líder i segueix lluitant pels primers llocs de la lliga

La U.E. Castellbisbal "A" celebrant un gol d'un partit d'una anterior jornada
La U.E. Castellbisbal “A” celebrant un gol d’un partit d’una anterior jornada

El primer equip de la UE Castellbisbal va empatar a un gol diumenge al camp de la UE Marina, a Sabadell, i tot i perdre el segon lloc a la classificació segueix lluitant pel campionat.

Publicitat

El partit, que enfrontava al líder i al segon classificat de la lliga, era a priori un dels més equilibrats i complicats per la UE Castellbisbal, que va saber contrarrestar el joc dels sabadellencs.

Els dos equips arribaven després d’encadenar nombroses victòries consecutives però el Castellbisbal va fer valer la seva experiència i, després de mantenir la porteria a zero durant tota la primera meitat, va aconseguir avançar-se en el marcador el minut 46 de la mà de Javier Santos.

Publicitat

Durant la segona part, els castellbisbalencs van poder aguantar el resultat fins el minut 81, quan Adrian Ramirez va aconseguir el gol local que empatava el partit i evitava que la UE Castellbisbal arribés al capdamunt de la classificació.

Per la seva banda, el Sant Quirze, que arribava al cap de setmana tercer en la classificació, no va tenir pietat del Can Colapi de Terrassa, a qui va marcar sis gols. Els tres punts van fer que el Sant Quirze superés al Castellbisbal, amb 47 i empatés amb la UE Marina a 49 punts.

Publicat el 26 de març de 2013 a les 13:12 per Vicenç Moliné