La tercera cursa de muntanya de Castellbisbal aplega més de 400 atletes

web-724x1024La tercera cursa de muntanya de Castellbisbal, que es va celebrar el passat diumenge 10 de gener, va comptar amb la participació de més de 400 corredors i corredores. La cursa comptava amb dues rutes diferents. Una de tretze quilòmetres i una altra de vint-i-set kilòmetres que recorrien gran part dels camins de muntanya que recorren el nostre municipi.

Publicitat

Amb un temps de 1 hora 54 minuts i 39 segones, el guanyador del tram de 27 km va ser en Jordi Camprubí Ruíz. Yeimmy Johanna Agudelo Castaño(amb 02:20:35) es situava també com a primera classificada dins la categoria general femenina i en José Carazo Zuñiga va ser el primer castellbisbalenc i membre de Mindundis Team en creuar la línia de meta, trobant-se com a número 25 de la classificació general masculina amb un temps de 2 hores 15 minuts i 27 segons.

Pel que fa al tram de tretze quilòmetres, aquest va ser guanyat per en Paco Silva López amb un temps d’una hora i trenta-tres segons. Barbara Anento, amb una hora, disset minuts i dotze segons va ser la primera dona en creuar la meta. El primer castellbisbalenc, número 4 en la classificació, va ser Esteve Esteve Adell (01:07:37).

Publicitat

Juntament amb els més de 400 corredors, la cursa també comptava amb la presència de més de 40 voluntaris de totes les edats que van col·laborar activament amb el club Mindundis Team per a fer-la realitat. Aquests van fer des de tasques de control en els diferents encreuaments del recorregut fins a entrepans per als corredors.

Publicat el 11 de febrer a les 12:00 per Albert Miralles