La Temporada de Tres Tombs arrenca a Castellbisbal amb un espectacle de l’Elenc Teatral i els Amics de Sant Antoni

Pregó Tres Tombs - 7Els Amics de Sant Antoni i l’Elenc Teatral van ser els encarregats de donar enguany el tret de sortida a la temporada de Tres Tombs a Catalunya amb un espectacle-pregó celebrat ahir a l’auditori d’Els Costals.

Publicitat

El motiu és que Castellbisbal acollirà el proper 8 de maig la XIX Trobada Nacional de Tres Tombs, quan es reuniran a la vila colles d’arreu de Catalunya en uns Tres Tombs que superaran amb escreix els que se celebren tradicionalment.

L’acte, que va reunir a representants de nombroses colles i diversos veïns de Castellbisbal que van omplir Els Costals, va començar amb el cant dels Segadors per part de la Coral La Unió.

Publicitat

Tot seguit va ser el torn de l’Elenc Teatral, que havien preparat una divertida comèdia per, després de repassar amb to d’humor la tradició agrícola de Castellbisbal, presentar el pregó.

El van seguir els discursos institucionals de les autoritats, amb l’alcalde Joan Playà i representants de la Generalitat, la Diputació i la Federació de Tres Tombs. El protagonisme, però, va ser per a en Francesc Marín, president de la Colla d’Amics de Sant Antoni, que va avançar que a més d’acollir la Trobada nacional de Tres Tombs, la colla celebrarà el seu 25è aniversari presentant la mulassa, fent activitats a les escoles i inaugurant un mural al pont del carrer Pi i Margall, al costat del de la Cuca i els Diables.

L’acte va acaba amb el públic i la Coral La Unió recitant el cant de la Senyera i amb un refrigeri en la participació del qual van col·laborar l’Associació de Dones Actives de Castellbisbal.

Pregó Tres Tombs - 1 (1)

Pregó Tres Tombs - 6

Pregó Tres Tombs - 5

Pregó Tres Tombs - 4

Pregó Tres Tombs - 3

Pregó Tres Tombs - 2

Pregó Tres Tombs - 1

Pregó Tres Tombs - 8

Publicat el 8 de gener de 2015 a les 9:00 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné