La Setmana de la Gent Gran arrenca amb una multitudinària arrossada

tn_8882_Setmana gent gran imatge petitaLa cinquena edició de la Setmana de la Gent Gran va arrencar diumenge amb una multitudinària arrossada popular que va omplir el Casal Cultural i que va estar presidida per l’alcaldessa, Dolors Conde, i la regidora de Benestar Social, Ana Belén Gallego.

Publicitat
carns-qualitat

L’acte, que va comptar amb la col·laboració de la Casa de Andalucía, va estar amenitzat pel Coro Rociero del Sagrado Corazón de Jesús i va acabar amb l’actuació del duet local Carlos y Ana.

L’èxit d’assistència de l’acte, però, va contrastar amb l’escasa afluència de públic als Jocs Esportius Sénior, organitzats per primera vegada i que només van comptar amb sis participants.

Publicitat
viver

Aquestes jornades esportives, celebrades els dies 7 i 9 d’octubre, van permetre als participants demostrar les seves habilitats amb el tir amb arc o el pàdel a les instal·lacions del Pàdel Indoor Castellbisbal, on també es va celebrar un dinar.

La setmana de la Gent Gran també inclourà dues sortides a la muntanya de sal de Cardona, una xerrada amb l’escriptor Josep Maria Espinàs a la Biblioteca Josep Mateu i Miró, un concert d’havaneres, una melé de petanca al parc Folch i Torres i espectacles amb el Grup de Teatre el Progrés o la Sarsuela que oferirà la companyia del Teatre Victòria de Barcelona. La setmana tancarà el 20 d’octubre amb un ball de la Gent Gran.

Publicat el 14 d’octubre de 2013 a les 16:41 per Vicenç Moliné

Etiquetes

Notícies relacionades


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top