La Setmana de la Gent Gran arrenca amb una multitudinària arrossada

tn_8882_Setmana gent gran imatge petitaLa cinquena edició de la Setmana de la Gent Gran va arrencar diumenge amb una multitudinària arrossada popular que va omplir el Casal Cultural i que va estar presidida per l’alcaldessa, Dolors Conde, i la regidora de Benestar Social, Ana Belén Gallego.

Publicitat

L’acte, que va comptar amb la col·laboració de la Casa de Andalucía, va estar amenitzat pel Coro Rociero del Sagrado Corazón de Jesús i va acabar amb l’actuació del duet local Carlos y Ana.

L’èxit d’assistència de l’acte, però, va contrastar amb l’escasa afluència de públic als Jocs Esportius Sénior, organitzats per primera vegada i que només van comptar amb sis participants.

Publicitat

Aquestes jornades esportives, celebrades els dies 7 i 9 d’octubre, van permetre als participants demostrar les seves habilitats amb el tir amb arc o el pàdel a les instal·lacions del Pàdel Indoor Castellbisbal, on també es va celebrar un dinar.

La setmana de la Gent Gran també inclourà dues sortides a la muntanya de sal de Cardona, una xerrada amb l’escriptor Josep Maria Espinàs a la Biblioteca Josep Mateu i Miró, un concert d’havaneres, una melé de petanca al parc Folch i Torres i espectacles amb el Grup de Teatre el Progrés o la Sarsuela que oferirà la companyia del Teatre Victòria de Barcelona. La setmana tancarà el 20 d’octubre amb un ball de la Gent Gran.

Publicat el 14 d’octubre de 2013 a les 16:41 per Vicenç Moliné