La Regidoria d’Educació impulsa diferents serveis i activitats amb l’objectiu de no perdre el ritme d’aprenentatge durant el confinament.

El departament d’Educació, per tal de no perdre el ritme d’aprenentatge i, al mateix temps, contribuir a l’entreteniment per fer més lleuger aquest confinament, ha preparat classes i activitats telemàtiques amb l’alumnat i les diferents famílies, segons nota de premsa de l’Ajuntament.

Publicitat

En aquest sentit, gràcies a les noves tecnologies, es promouen les classes i activitats virtuals a través de diferents canals com YouTube, Skype o les diferents xarxes socials.  

Així, tant a  L’Escola Bressol Municipal La Caseta com a l’Espai d’Adults, els professors fan arribar diferents propostes i recursos de forma telemàtica perquè infants i adults puguin continuar treballant i continuar així amb l’aprenentatge.

Publicitat

És el cas també de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch qui fa un seguiment setmanal dels seus alumnes d’instrument dels quals reben vídeos per valorar i donar pautes de correcció al mateix temps que els hi envien noves partitures per practicar. En el cas dels més petits, que fan sensibilització musical, treballen enviant àudios i vídeos de les cançons treballades a classe de forma telemàtica.

I amb l’objectiu de continuar amb l’activitat musical, l’Escola de Música ha iniciat la campanya “Música als balcons” en què els alumnes hauran de preparar una mateixa peça musical que podran enregistrar tant al balcó, la terrassa com a dintre de casa. Una oportunitat de poder mantenir viva una activitat comuna i per a tots els alumnes que facilitarà nous reptes setmanals mentre duri el confinament.