La regidoria de Cultura trasllada la celebració de Sant Jordi a les xarxes

Aquest any i malgrat la situació de confinament, la regidoria de Cultura ha volgut mantenir l’esperit de Sant Jordi i aprofitar les noves tecnologies per poder gaudir d’un programa d’activitats virtual on les famílies podran participar des de casa compartint imatges i vídeos a les diferents xarxes socials, segons ha explicat en una nota de premsa. 

Publicitat

Les iniciatives van des del Club de lectura virtual que va oferir ahir dimarts l’escriptora Montse Barderi, Premi Prudenci Betrana 2019, fins a una sèrie de propostes que es concentraran durant la jornada del 23 d’abril a través del Facebook i Instagram del departament de Cultura.

En primer lloc, per als més petits i a partir de les 10.00 hores,  es podrà gaudir del conte de la llegenda de Sant Jordi gràcies a La Caseta. La seguirà un conta contes a les 11.00 hores, recomanat per a tota la família i, arribats al migdia, professors i alumnes de l’Escola Municipal de Música interpretaran l’Himne de l’Alegria de Beethoven i L’Hallelujah de Leonard Cohen, tots ells des dels seus balcons, terrasses i finestres.

Publicitat

Ja entrada la tarda i a partir de les 17.00 hores el Museu de la Pagesia organitzarà diversos tallers així com l’espectacle d’humor interactiu “El dit a la Llaga” que s’emetrà en directe a partir de les 19.00 hores.

Tanmateix, la Regidoria de Cultura ha impulsat diferents activitats i accions per tal de promocionar la tradició de la festa del llibre. En aquest sentit, es convida a tothom a crear un vídeo-literari amb un recital d’un minut de durada màxim que correspongui amb el fragment d’un llibre o d’un poema. Aquells que vulguin participar l’hauran de penjar a l’Instagram amb el hashtag #Castellbisbalrecita i etiquetar el compte de Castellbisbal Cultura perquè tothom pugui gaudir de les seves recomanacions de lectura.