La regidoria de cooperació destina 135.000 € a projectes solidaris

Font: Anemos

L’Ajuntament de Castellbisbal ha publicat el balanç d’ajudes atorgades des de la regidoria de cooperació al llarg del 2018, que s’han destinat a projectes solidaris i de cooperació internacional.

Publicitat

En total el consistori ha destinat 135.067,55 € a 15 iniciatives solidàries i dins d’aquestes, en destaquen dues que quedaran cobertes en gairebé la meitat del seu pressupost. Una és el projecte de millora de l’accés a l’educació secundària a l’Índia de la ONG Vicente Ferrer, i l’altra és el programa per a la protecció dels drets dels menors vulnerables, víctimes de tràfic i explotació infantil a Bennín que gestiona Mans Unides.

En l’àmbit més local també ha donat suport econòmic a l’entitat de recerca de la distròfia muscular congènita ImpulsaT, impulsada per una família pota-roja, i a l’organització Anemos, també creada a Castellbisbal i que treballa amb els centres educatius de la vila i comunitats africanes.

Publicitat

Ulls del món, Hipofam, Federació Catalana de Cooperació i Desenvolupament o Global Humanitaria, són altres organismes que s’han beneficiat de les aportacions.