La regidora i l’executiva del PDeCAT a Castellbisbal deixen el partit per alinear-se amb la formació de Carles Puigdemont

La regidora de Junts per Catalunya a Castellbisbal, Gemma Margarit, així com tota l’executiva local del PDeCAT, s’han donat de baixa del partit en què es va transformar Convergència per alinear-se amb la nova formació liderada per l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, Junts per Catalunya.

Publicitat

Malgrat que des de feia temps utilitzaven la marca electoral de Junts per Catalunya, la formació seguía sent formalment el PDeCAT de Castellbisbal. Amb aquesta decisió, els membres del PDeCAT de Castellbisbal se sumen a la llarga llista de baixes que ha patit el partit des que va decidir denunciar als tribunals l’ús de la marca Junts per Catalunya per part de la plataforma política creada per Carles Puigdemont.

Des del partit expliquen que es tracta d’una decisió “llargament meditada” que s’ha pres després de consultar la militància i veure que la ruptura entre el Partit Demòcrata i la plataforma liderada per Carles Puigdemont era inevitable.

Publicitat

En aquest sentit, els membres del partit a Castellbisbal han decidit situar-se al costat de l’expresident Puigdemont i la seva plataforma política, que consideren “el millor instrument per seguir avançant cap a la independència del país”, tot i expressar el seu “respecte pels excompanys del Partit Demòcrata amb els quals hem compartit formació política i amb els que esperem retrobar-nos en el futur per junts continuar fent un país millor i lliure”.