La recollida d’escombraries porta a porta es començarà a implementar a Can Costa i Comte de Sert

Can Costa

Les urbanitzacions de Can Costa i Comte de Sert seràn les primeres en les que s’implementarà la recollida d’escombraries porta a porta, segons han confirmat des de l’Ajuntament. Així, les dues urbanitzacions són el lloc escollit per realitzar la prova pilot d’aquest nou sistema de recollida d’escombraries que s’ha d’implementar a la gran majoria dels docimilis de Castellbisbal, com va avançar 772.cat.

Publicitat

La implementació, però, encara trigarà una mica doncs el contracte de recollida d’escombraries amb CESPA, que havia d’acabar enguany, s’ha renovat un any més i fins l’any vinent no es licitarà el nou contracte, que ja inclourà el nou model de recollida porta per porta, primer en prova pilot i després per al conjunt de la població.

El canvi de contracte és el moment escollit pel consistori per implementar aquest nou model seguint les indicacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que busca complir amb els objectius de la UE i recollir de forma selectiva un 55% dels residus domèstics generats.

Publicitat

Segons la proposta de l’AMB, la recollida selectiva porta per porta s’implementarà a tots els domicilis de Castellbisbal exceptuant els blocs de pisos de l’eixample i les illes entre el carrer Jacint Verdaguer i Pi i Margall, degut a la manca d’espai per enmagatzemar les deixalles fins el dia corresponent a la seva recollida.