La preinscripció escolar comença avui de forma telemàtica

Publicitat

Des d’avui i fins al pròxim 22 de maig es podran realitzar telemàticament les preinscripcions escolars per al curs 2020-2021. En concret, es podran fer les corresponents als ensenyaments d’educació infantil, primària i secundària obligatòria (ESO). La situació excepcional que estem vivint, però, ha condicionat la manera en què s’hauran de presentar les sol·licituds. En aquest sentit, el Departament d’Educació ha habilitat un web específic per poder fer el tràmit.

Malgrat tot, en aquells casos excepcionals en què no es pugui fer telemàticament per falta de recursos, es podrà demanar cita prèvia al centre escollit en primera opció des del 19 fins al 22 de maig. En aquest sentit, els centres públics de Castellbisbal han volgut facilitar la gestió a les famílies i han elaborat una circular informativa on es detalla tota la documentació necessària per poder fer el tràmit, així com les dades de contacte dels centres educatius per tal d’atendre consultes i dubtes.

Publicitat

Quant als ensenyaments postobligatoris, les preinscripcions es podran dur a terme a partir del 27 de maig i fins al 3 de juny per als ensenyaments de Batxillerat, del 2 al 8 de juny per als cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny i del 10 al 17 de juny per als cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny.  

Pel que fa a l’Escola Bressol Municipal La Caseta, l’Ajuntament de Castellbisbal ha informat que en aviat publicarà el calendari i el procediment per a la preinscripció.

Tanmateix i tenint en compte que aquest any no s’han pogut realitzar les jornades de portes obertes a conseqüència de l’estat d’alarma, les escoles han incorporat visites virtuals a les seves webs així com dades de contacte per tal d’informar sobre els diferents projectes educatius i així facilitar la tria del centre.