La Policia Local rescata una dona i un gos que havien caigut al Llobregat

Assegurant-se amb cordes, un bomber va aconseguir arribar a la roca on era la dona. Fotografia cedida per l'Ajuntament de Castellbisbal
Assegurant-se amb cordes, un bomber va aconseguir arribar a la roca on era la dona. Fotografia cedida per l’Ajuntament de Castellbisbal

La Policia Local de Castellbisbal i els bombers de la Generalitat van rescatar ahir al matí a una dona i un gos que havien quedat atrapats per la corrent del Llobregat després de caure al riu.

Publicitat

L’accident es va produir quan el gos es va llençar a l’aigua i no va poder fer front a la forta corrent del riu, alimentada per les pluges dels darrers dies. La dona es va llençar a socórre’l i, tot i que va arribar a agafar-lo i portar-lo fins a una roca, no es va veure capaç de tornar a la riba amb el gos, segons han apuntat fonts policials.

L’alerta la va donar una trucada als bombers, que van enviar-hi dues dotacions i juntament amb la Policia Local van rescatar a la dona i al gos. Ella va ser traslladada a l’ambulatori de Sant Andreu de la Barca i del gos, esgotat per l’estona que havia passat a l’aigua, se’n va fer càrrec el Centre d’Atenció a Animals Domèstics.

Publicitat

Publicat el 28 d’agost de 2013 a les 16:39 per Vicenç Moliné