La Policia Local obre 16 expedients sancionadors a persones que s’han saltat el confinament

La Policia Local és l’encarregada, amb el suport dels Mossos d’Esquadra, de garantir que els veïns de Castellbisbal compleixen l’ordre de confinament decretada pel govern i no abandonen els seus domicilis sense una raó de primera necessitat. Les sancions per als que no compleixin el confinament, fixades per la Llei de Seguretat Ciutadana, poden anar dels 600 als 30.000 euros.

Publicitat

En aquest sentit i durant tota la setmana, els agents de la Policia Local han intensificat les patrulles pels nuclis de població i han identificat 42 persones. D’aquestes, 16 no tenien una raó de pes per trobar-se fora dels seus domicilis i se’ls ha obert un expedient sancionador, segons ha informat l’ajuntament en un comunicat.

El comunicat del consistori acaba amb una nova crida a respectar el confinament Des de l’Ajuntament es vol recordar la necessitat de “seguir escrupulosament les indicacions del Govern i les autoritats competents perquè el confinament en aquests moments no és una recomanació sinó una obligació”.

Publicitat