La Policia Local intervé per disoldre un grup d’amics que celebraven una barbacoa a El Canyet

 

Font: Google Maps
Publicitat

La Policia Local va actuar aquest cap de setmana per aturar una barbacoa que un grup d’amics havia organitzat a El Canyet saltant-se les ordres de confinament decretat pel govern amb l’objectiu d’aturar la propagació del coronavirus, que ja ha deixat prop de 2.700 morts arreu d’Espanya. Segons ha informat l’Ajuntament, es van presentar quatre denúncies.

La intervenció és la més cridanera de les diverses que la Policia Local ha hagut de fer aquest darrer cap de setmana que, segons ha explicat el consistori, s’ha saldat amb l’aixecament d’un total de 18 denúncies a persones que es trobaven al carrer sense una raó de pes. Tot i això, des de l’Ajuntament considere que “la crida al confinament s’està respectant majoritàriament al nostre municipi, malgrat molta gent es mou perquè han d’anar a treballar o per fer compres de serveis bàsics”.

Publicitat

En paral·lel a l’increment en la’ctivitat de control de la policia també s’han donat casos de veïns que truquen per denunciar altres ciutadans per incompliment de confinament. Des del consistori ho interpreten com que “la gent, en la seva major part, està molt conscienciada del que s’ha de fer”.

On sí que ha millorat la situació és en zones habitualment freqüentades per joves, com el Parc de l’Ermita o la Plaça de la Pau, que el primer cap de setmana van centrar l’atenció de la policia a l’ahver-hi de disoldre diverses trobades. Aquest cap de setmana no s’hi ha detectat activitat.

Author: Vicenç Moliné