La Policia Local enxampa dos joves amb petites quantiats de droga en un cap de setmana

La Policia Local ha fet aquest cap de setmana dues intervencions en les que ha decomissat petites quantitats de drogues a joves del municipi. Divendres, es va detenir un noi de 16 anys a qui se li van confiscar 52 grams de haixix i diumenge a una noia, també de 16 anys, se la va enxampar amb marihuana il·lícita.

Publicitat

Segons la Policia Local, l’objectiu del noi detingut divendres prop de l’Illa Esportiva era vendre la droga doncs la portava embolicada en dosis més petites i duia 75 euros en bitllets fraccionats i un estri en forma de navalla per tallar la substància. La va instruir diligències a la Fiscalia de menors per un presumpte delicte contra la salut pública i danys al patrimoni, doncs el noi va trencar mobiliari públic.

Tant en aquest cas com en el de la noia detinguda diumenge, la Policia Local va informar a les famílies dels menors. En aquest sentit, “des de l’equip de govern es demana als pares i les mares que reforcin la tasca per sensibilitzar sensibilitzar els seus fills i filles dels perills associats al consum de drogues”, apunta el consistori en una nota.

Publicitat

Les intervencions de petites quantitats de drogues han estat relativament habituals els darrers anys especialment en llocs de trobada de joves com l’aparcament de l’Illa Esportiva o Els Costals.