La Policia Local efectúa tres detencions per violència de gènere en menys d’un mes

La Policia Local de Castellbisbal va detenir en només tres setmanes tres homes relacionats amb tres casos de violència de gènere, segons ha fet públic l’ajuntament. Les detencions, que es van produir el 20 de junt la primera, el 24 del mateix mes la segona i la setmana passada la tercera, es van produir gràcies a la denúncia de les víctimes.

Publicitat

Tot i que es tracta de les úniques detencions per violència de gènere efectuades per la Policia Local enguany a Castellbisbal, aquests casos demostren la vigència d’aquest problema al nostre municipi, com apunta la regidora de Seguretat Ciutadana, Glòria Martínez, en declaracions facilitades des del consistori: “La violència de gènere és un greu problema que també tenim i patim a Castellbisbal, malgrat que moltes persones puguin pensar que això no passa al nostre voltant”.

En resposta als tres casos, el col·lectiu Roja Llavor va convocar ahir una concentració a la Plaça de l’Església per expressar el rebuig a la violència masclista, en el que van participar una cinquantena de persones i en el que es va llegir un manifest.

Publicitat