La Policia Local deté a un veí per saltar-se el confinament

La Policia Local va detenir aquest dilluns a un veí per saltar-se el confinament, segons ha fet públic avui l’Ajuntament. És el primer cas d’un castellbisbalenc que és detingut per incomplir el decret d’estat d’alarma decretat a mitjans de Març.

Publicitat

Segons ha informat el consistori, el veí “presentava clars símptomes d’embriaguesa i es trobava al carrer cridant i trucant els timbres dels edificis amb les consegüents molèsties pel veïnat”. La Policia Local li ve demanar “en reiterades ocasions” que tornés a casa seva però davant la seva negativa va ser detingut i traslladat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Rubí. L’endemà mateix va ser
posat a disposició judicial.

Aquesta setmana, l’Ajuntament senyala que s’ha duplicat el nombre d’actes obertes per la Policia Local a persones que se salten el confinament, respecte els set dies anteriors. En total des del dijous 23 d’abril fins ahir dimecres 29 es van aixecar dotze actes, mentre que la setmana anterior, se n’havien obert sis, ha explicat el consistori.

Publicitat

L’Ajuntament atribueix aquest increment d’infraccions al fet que la setmana anterior va ploure durant tres dies, desincentivant a sortir al carrer. Tot i això, “la Policia també hi veu un relaxament per part del veïnat i recorda que independentment de les condicions climàtiques es manté l’ordre de confinament i només es pot sortir de casa en els casos previstos per la normativa”, apunta el consistori.

Author: Vicenç Moliné