La Policia Local denúncia un grup de joves que consumia alcohol i estupefaents en una zona forestal

La Policia Local va denunciar aquesta setmana a un grup de vuit joves per consumir alcohol i estupefaents, mentre es reunien d’amagat en una zona forestal propera al nucli urbà. És l’actuació més destacada d’una setmana en que ha tornat a augmentar el nombre de denúncies presentades pels agents locals davant d’incompliments del confinament decretat arrel de l’estat d’alarma.

Publicitat

En total, la Policia Local ja ha presentat 166 identificacions i 132 actes obertes de denúncia per no respectar les normes de l’Estat d’alarma. En aquest sentit, el consistori ha detectat un nou “relaxament de les mesures de seguretat per part de certs col·lectius, i molt especialment del jovent”.

En aquest sentit, a més del consistori, a més de recordar que l’incompliment de les normes de confinament és motiu de sanció, s’ha engegat una nova campanya de conscienciació de la població per evitar la propagació del virus, coincidint amb l’inici de la desescalada -malgrat que seguim en Fase 0- i el cert retorn a la normalitat que suposarà l’obertura de comerços i el possible canvi a la Fase 1 les properes setmanes.

Publicitat

 


  Share: