La pluja desllueix l’arrencada de la Festa Major

Després de dos anys d’espera i un estiu marcat per la sequera, la pluja va voler coincidir amb el retorn de la Festa Major de l’Aigua i la Llum. L’Encetada va inaugurar el primer dia de festa i, amb la Plaça de l’Església plena, ja va rebre algunes gotes intermitents, un preludi del que arribaria després.

Publicitat

Acabat l’acte, va començar a ploure expulsant als castellbisbalencs dels carrers i no va parar fins ben entrada la matinada. Pel camí, el Departament de Cultura va haver de suspendre l’Escenari Boig, una de les novetats d’enguany, i el concert de Rocktàmbuls i la Fundación Toni Manero, que s’havia de celebrar al parc de l’Ermita.

La Flaix Move i la Festa Holi s’intentaran celebrar aquesta tarda i l’únic acte d’exterior que es va mantenir va ser el Carnaval d’Estiu, organitzat per l’entitat Hobby Garrafot i que es va traslladar del parc de l’Ermita al pati exterior d’Els Costals. El concert operístic amb La Traviata a Els Costals es va poder celebrar sense problema.

Publicitat

Avui, la predicció meteorològica només contempla pluges al migdia, a partir de les 14:00 i fins les 19:00, pel que aquest matí començarà amb les Destresses dels Potarrojos, seguides de les bioescultures i abans de l’hora de dinar, les passejades amb carro. A la tarda, els únics actes que coincideixen amb la pluja són el torneig de 3×3 del Clu Bàsquet Castellbisbal, que ja estava previst celebrar-se a la pista coberta de l’Escola Montserrat, i els jocs tradicionals, aquests al pati de l’Esbarjo.

Ja al vepre, la ballada de sardanes, la Baixada, la Nit del Curtcircuit organitzada per la Colla Gegantera i els diferents concerts de la nit, incloent l’actuació de Buhos, no s’haurien de veure afectats per la pluja.


  Share: