La pluja altera el programa de la Festa Major de Sant Vicenç

El diumenge de Festa Major de Sant Vicenç s’ha vist alterat per la suau pluja que ha estat caient durant tot el matí a Castellbisbal, obligant a l’Ajuntament a cancel·lar nombroses activitats.

Publicitat

Els actes a l’aire lliure han estat els més afectats, començant pel Torneig del Pernil del Club Tennis Castellbisbal o l’autocrós solidari amb la Marató de Potarrojos Competició.

La trobada de bestiari també s’ha hagut d’adaptar a les condicions meteorològiques, cancel·lant la plantada de bestiari, el cercavila i els balls de la Plaça de l’Esglèsia. Finalment, només s’ha celebrat el Ball de gralles i flabiol al bar del Casal Cultural.

Publicitat

Així, l’únic acte d’exterior que s’ha celebrat ha estat la cronoesclada a l’Ermita, on els participants han hagut de fer el ja tradicional ascens des del peu del turó fins a la creu de l’ermita seguint una “trialera” plena de fang. A l’Illa Esportiva, el club Triatló Castellbisbal també ha pogut celebrar el seu repte solidari sense cap entrebanc.

Aquesta tarda, però, els actes programats són a espais interiors, pel que no esta previst que s’hagin de cancel·lar més activitats.

  Share:

Author: Vicenç Moliné