La pluja aigualeix la recreació històrica de la Caminada del Patrimoni

10710985_1702351629989473_5477340757268307843_nEntre els molts maldecaps que va ocasionar l’aiguat de diumenge passat hi va haver els seus efectes sobre les més de 100 persones que diumenge passat van participar en la Caminada del Patrimoni.

Publicitat

La jornada, organitzada per la regidoria de Cultura amb l’objectiu d’apropar el patrimoni del terme municipal als veïns, va versar sobre els darrers dies de la Guerra Civil, quan el front va passar per Castellbisbal.

Començant al Museu de la Pagesia i de la mà de la tècnica d’aquest Mónica Barbas, els assistents van anar passejar per la Plaça de l’Església, Can Coromines i fins la Torre Fossada, on els esperava una recreació d’un lloc de comandament republicà.

Publicitat

A aquella hora, però, la pluja va fer acte de presència i la recreació va haver de fer-se amb els paraigües oberts. Això, però, no va ser suficient i l’actuació dels soldats republicants va haver de cancelar-se per poder marxar en direcció al Pont del Diable, on els esperaven els autocars. Alguns, però, van aguantar tot i la pluja el torn per poder pujar a la Torre.

Als autocars, Mónica Barbas va fer la darrera explicació sobre el paper del pont a la guerra abans de marxar de nou cap al poble.

Publicat el 4 d’octubre de 2014 a les 18:00 per Vicenç Moliné

 

Author: Vicenç Moliné