La piscina coberta obrirà el proper 22 de juny i la descoberta el 29

Poc a poc, el desconfinament va arribant als equipaments municipals, que van fixant dates per la seva reobertura. Si primer van ser serveis com la deixalleria o el Punt Verd, amb l’arribada de l’estiu ja s’ha fet pública la data d’obertura de la piscina d’estiu i la reobertura de la piscina descoberta i les pistes de tennis.

Publicitat

Els espais de l’Illa Esportiva que obriràn primer seran la piscina coberta i les pistes de tenis, dos espais per practicar esports on el contacte entre usuaris és mínim. Així, segons ha comunicat l’Illa Esportiva als seus abonats, podran fer ús d’aquests espais a partir del proper 22 de Juny. Això sí, amb cita previa per assegurar-se que es controla l’aforament màxim.

La pisicina descoberta, un espai més enfocat a l’oci i l’esbarjo que la piscina coberta, obrirà una setmana després, el 29 de juny, també amb cita previa, que es podrà gestionar en un nou portal web creat amb la finalitat de gestionar les reserves en els equipaments esportius.

Publicitat

En el mateix comunicat, s’ha informat als abonats que no es cobrarà cap rebut fins el mes de setembre i en el proper rebut es descomptarà l’import cobrat el mes de març i corresponent a les setmanes que l’equipament estava tancat.