La Penya Blaugrana presenta els equips del club

Autors:  Marc Brunet i Albert Pasteller

La Penya Blaugrana de Castellbisbal va realitzar l’acte de presentació dels equips d’aquesta temporada el passat diumenge 13 de novembre a la tarda.

Publicitat

Enguany, el club compta amb onze equips de futbol i amb dos de bàsquet. Entre esportistes i entrenadors gairebé 200 persones formen part de l’entitat.

Durant la jornada, les grades del camp de futbol de l’Illa Esportiva es van omplir d’amics i famílies per a conèixer els jugadors i jugadores. Entre els assistents hi havia la regidora d’esports, Susana Solé.

Publicitat

Sebastià Margarit, president del club, va fer un parlament en el qual va destacar la gran feina dels joves entrenadors de l’entitat i l’orgull pel fet que la Penya no deixa fora a cap infant per motius econòmics ni per evolució esportiva, segons ha explicat el club.

Per concloure la jornada, hi va haver un berenar per a tothom i, seguidament el públic va poder gaudir d’un partit del primer equip contra la Penya Blaugrana de Sant Cugat. Els de Castellbisbal van guanyar amb un contundent 4-1, aconseguint d’aquesta manera la seva tercera victòria a casa consecutiva.

Autors: Marc Brunet i Albert Pasteller


  Share: