La Penya Blaugrana estrenarà nova equipació el curs vinent

L’Escola de Futbol de la Penya Blaugrana de Castellbisbal estrenarà la temporada vinent una nova equipació, que combinarà els colors blau i gran habituals amb el groc, convertint les barres blaugranes en una senyera a la part baixa de la samarreta.

Publicitat

Seguint la tendència encetada des de la seva creació, l’escola incorporarà el curs vinent una nova categoria al club, els Juvenils, que se sumaran als Benvamins, Alevins, Infantils i Cadets, sumant un total d’11 equips més els de l’escoleta, enfocada als més petits.

“La propera temporada l’entitat te l’objectiu de consolidar les noves metodologies i aplicar de noves per millorar els bons resultats formatius, de gestió i socials obtinguts”, apunten des del club, on s’han marcat com a objectiu per a la propera temporada “consolidar la àrea de valors creada per pares i mares dels jugadors amb noves iniciatives de caràcter social i de pertinença a l’ entitat”.

Publicitat

A més, dins el conveni que tenen signat amb el FC Barcelona, on participaran en diverses competicions organitzades pel FC Barcelona, també han rebut un seguit d’entrades per accedir als partits del FC Barcelona, que s’aniran distribuint entre els jugadors del club.

Publicat el 16 de maig e 2018 a les 17:30 per Vicenç Moliné

Author: Vicenç Moliné