La parròquia prepara la tradicional carretada de Nadal

Aparador Carretada

Publicitat

La parròquia de Sant Vicenç de Castellbisbal està acabant de vendre les butlletes per participar en el sorteig de la tradicional panera parroquial, que ja fa setmanes que està exposada al local del davant del Museu de la Pagesia, acompanyada d’un cotxe d’època restaurat.

Per aquest sorteig, la parròquia ha preparat 5.000 butlletes, cada una amb dos números, que sortiran premiades si coincideixen amb els números guanyadors del sorteig del nen, el proper 6 de gener.

Publicitat

Carretada

Des de la parròquia destaquen el caràcter tradicional del sorteig, que es celebra des de fa 11 anys, i agraeixen a tots els comerços i particulars les donacions que han fet possible la panera, que consta tant de productes locals com articles fets a mà o vals per gastar en restaurants o comerços del poble. El segon premi, que coincidirà amb el segon premi del sorteig del nen, és un xec de 500 euros.

El mossèn, Josep Torrente, també senyala la importància del sorteig per les arques de la parròquia, que encara paga el crèdit per les reformes fetes a l’església amb motiu del 400 aniversari de la seva consagració.

De fet, els més de 9.000 euros que es recapten amb la venda de totes les butlletes –cada una val dos euros– una vegada restat el premi en metàl·lic, suposen l’equivalent a tres mesos del crèdit que la parròquia té signat amb el banc. “És molt important, és una quarta part del total anual”, senyala Torrente.

Publicat el 18 de desembre de 2012 a les 19:00 per Vicenç Moliné