La nit de foc il·lumina els carrers de la vila

En el marc dels actes del Correllengua, dissabte 19 a la nit, els Diables de Castellbisbal van tornar a celebrar una vegada més la tradicional “nit de foc” a Castellbisbal, enguany en la seva sisena edició.

Publicitat

Previ a l’empaitafoc, es va fer una tabalada que va començar i animar tot el poble des del museu de la Pagesia fins la Plaça Lluís Companys, lloc d’inici de l’empaitafoc. Des d’aquí, els diables de Castellbsibal, acompanyats per la colla diabòlica de Gràcia, els Diables de Sant Pau de l’Ordal i els diables Guaita’ls de Calafell van poder fer llum i soroll amb les seves torxes en un recorregut que passava entre d’altres pel carrer Major i Plaça de l’Esglèsia, i va acabar al parc Folch i Torres.

Un cop al Parc Folch i Torres, els Diables van llegir uns versots, que van ser seguits d’una carretillada i una traca final.

Publicitat

Per acabar d’amanir la nit, la colla de foc pota-roja feia començar una festa al Casal a dos quarts de dotze de la nit i que es va allargar fins les cinc de la matinada. Aquesta va comptar amb la participació de Dj Ribas, DJ Richard ULH i DJ Lymphatik.

Publicat el 20 d’octubre a les 21:45 per Albert Miralles. Fotografies cedides per Sara Ripoll.