La Masia de Ca n’Oliveró ofereix un casal d’estiu on els infants aprenen a fer de pagès

La Casa rural l’Olivera, part de la Masia Ca n’Oliveró, oferirà des del proper mes de juny un casal d’estiu per a infants diferent; els nens i nenes que hi participin aprendran a fer de pagès.

Publicitat

Les activitats, dirigides a infants d’entre 5 i 14 anys, “combinen les estones més actives amb altres més tranquil·les amb tallers creatius i d’expressió amb música, jocs i manualitats”, segons han explicat des de la casa, ubicada al nucli de les Casetes de Ca n’Oliveró, a tocar de Can Santeugini,

Les activitats, per exemple, inclouen accions relacionades amb la pagesía com plantar, regar, collir la fruita i tenir cura de les plantes així com activitats relacionades amb la natura i l’entorn, com un taller d’orientació, treballs manuals o pintura. A més, segons han explicat els organitzadors, algunes de les activitats es faran en anglès, integrant l’aprenentatge d’aquest idioma en el casal.

Publicitat

“Totes les activitats del casal s’insereixen en el dia a dia de la nostra explotació ecològica i permeten la descoberta alhora que fomenten el coneixement individual i la cooperació de grup”, apunten des de la masia, que afegeixen que promouen “la consciència mediambiental i de respecte del nostre planeta”. “Els joves i els infants podran relacionar-se amb la terra de forma directa i conèixer d’on ve el que mengem i com és la feina del pagès”, resumeix.

La casa rural, més enllà d’aquest casal que estrena enguany, també acull tallers de coaching, mindfulness i gastronomia local.

Noticia patrocinada publicada el 17 de Maig de 2018 a les 13:00