La Masia de Ca n’Oliveró ofereix un casal d’estiu on els infants aprenen a fer de pagès

La Casa rural l’Olivera, part de la Masia Ca n’Oliveró, oferirà des del proper mes de juny un casal d’estiu per a infants diferent; els nens i nenes que hi participin aprendran a fer de pagès.

Publicitat
farmacia-m-castelana

Les activitats, dirigides a infants d’entre 5 i 14 anys, “combinen les estones més actives amb altres més tranquil·les amb tallers creatius i d’expressió amb música, jocs i manualitats”, segons han explicat des de la casa, ubicada al nucli de les Casetes de Ca n’Oliveró, a tocar de Can Santeugini,

Les activitats, per exemple, inclouen accions relacionades amb la pagesía com plantar, regar, collir la fruita i tenir cura de les plantes així com activitats relacionades amb la natura i l’entorn, com un taller d’orientació, treballs manuals o pintura. A més, segons han explicat els organitzadors, algunes de les activitats es faran en anglès, integrant l’aprenentatge d’aquest idioma en el casal.

Publicitat
Dental Gaudi

“Totes les activitats del casal s’insereixen en el dia a dia de la nostra explotació ecològica i permeten la descoberta alhora que fomenten el coneixement individual i la cooperació de grup”, apunten des de la masia, que afegeixen que promouen “la consciència mediambiental i de respecte del nostre planeta”. “Els joves i els infants podran relacionar-se amb la terra de forma directa i conèixer d’on ve el que mengem i com és la feina del pagès”, resumeix.

La casa rural, més enllà d’aquest casal que estrena enguany, també acull tallers de coaching, mindfulness i gastronomia local.

Noticia patrocinada publicada el 17 de Maig de 2018 a les 13:00


La publicació de comentaris a 772.cat implica la prèvia acceptació de la nostra política de comentaris
Top