La Maria Cortès, de ca la Tuias, ha fet cent anys

Maria Cortès, amb els seus nets, besnéts i rebesneta
Maria Cortès, amb els seus nets, besnéts i rebesnéta

Avui la Maria Cortès Carafí, de Ca la Tuias ha fet cent anys. Ha estat un dia intens que ha compartit amb la família al complert. Acompanyada de fills, nets, besnéts i rebesnéta ha pogut bufar el número cent que hi havia sobre el pastís i veure com no deixava de passar gent per la porta d’entrada per tal de felicitar-la i admirar les cent roses vermelles que la família li ha regalat i presidien el menjador.

Publicitat

Conscient que no tothom arriba als cent anys, la “iaia Maria” es mostra contenta i satisfeta d’haver assolit les tres xifres al número que indica l’edat acompanyada dels seus, mentre reconeixia que “no m’ho pensava pas que arribés a fer els cent!”.

Nascuda el 6 de març de 1913, és la segona persona amb més edat de Castellbisbal, que és el poble on va nàixer i on ha viscut tota la vida. Al llarg d’aquests cent anys n’ha vist de tots colors i ha pogut veure i viure la manera en que el nostre poble ha canviat al llarg de tots aquests anys passant d’un poble ple de vinyes a un municipi industrial.

Publicitat

Entre les moltes de visites de familiars, amics i veïns que l’han anat a veure, a la tarda l’han anat a felicitar l’alcaldessa, Conxi Llurba, i els regidors Gerard Bas, Dolors Conde i Ana Belén Gallego, que li han portat un obsequi en nom de l’Ajuntament.

Publicat el dimecres 6 de març a les 21:30 per Albert Miralles