La majoria de professionals essencials de Castellbisbal ja estan vacunats

Una usuaria d’El Serral rebent la vacuna contra la Covid-19. Autor: Aleix Mateu Falguera

La campanya de vacunació contra la Covid-19 segueix avançant i, després que la setmana passada es comencés a administrar la vacuna als majors de 80 anys, aquesta setmana s’ha completat la vacunació de la majoria del personal essencial del poble.

Publicitat

Això inclou els treballadors d’El Serral, on també s’ha vacunat a usuaris, però també a les treballadores de l’Escola Bressol Municipal La Caseta, col·lectiu que actualment s’està vacunant. Entre els treballadors del consistori queden pendents els tècnics de serveis socials, els treballadors del Centre Obert el Mirador, els del Servei d’Atenció a les Dones i els del transport adaptat per a persones amb diversitat funcional, grups que seran els propers en vacunar-se.

La majoria d’agents de la Policia Local també han estat vacunats, exceptuant quatre que ho han declinat i els majors de 55 anys, doncs se’ls ha administrat la vacuna desenvolupada per Oxford i AstraZeneca, que les autoritats sanitaries desaconsellen per als col·lectius de més edat per falta d’estudis que confirmin la seva eficàcia en aquests casos.

Publicitat

Ja en l’àmbit privat, també s’han vacunat als treballadors de farmàcies o clíniques dentals com Dental Gaudí, a les que han administrat la vacuna de Pfizer, segons han explicat a 772.cat. Des de la farmàcia Laura Pedró expliquen que totes les seves treballadores estan vacunades exceptuant, com en el cas de la policia, les majors de 55 anys doncs també se’ls ha administrat la vacuna d’AstraZeneca.

Les treballadores de Dental Gaudí després de rebre la vacuna

.