La Lan Party ha estat tot un èxit i ja se’n planteja una segona edició

2012-12-15 20.04.48Amb quaranta-cinc persones inscrites, la Lan Party beta version de Castellbisbal va ser tot un èxit. Divendres 14 a la tarda els assistents van començar a omplir amb ordinadors de tota mena, les taules del foyer de l’auditori dels Costals.

Publicitat

Les taules estaven ja preparades amb dues preses de corrent per assistent alhora que un cable de xarxa que permetia connectar els ordinadors amb els diversos servidors cedits i gestionats per l’organització Fiberparty així com la resta d’ordinadors. Aquests servidors, eren els encarregats d’administrar la xarxa i proporcionar l’accés a Internet. En aquest sentit, fonts de l’organització apunten a que la connexió a Internet era la mateixa que la del punt d’informació juvenil, cosa que va generar que la velocitat de connexió esdevingués insuficient atès l’elevat nombre d’ordinadors connectats.

2012-12-15 20.02.31

Publicitat

Els assistents van poder jugar a una gran varietat de jocs amb els seus ordinadors i compartir arxius a través de la xarxa. En aquest sentit, s’hi van arribar a compartir 12 terabytes d’informació. També hi va haver un campionat de Guitar Hero, així com l’actuació del Dj Gomy.

JJ. Gómez, el principal impulsor de la iniciativa, assegurava ahir a aquest diari que “la Lan Party ha estat tot un èxit i ha tingut molt bon feedback”. És per això que amb l’ajuntament ja estan valorant seriosament la possibilitat de fer-ne una altra de cara a l’estiu de 2013.

Publicat el 17 de desembre de 2012 a les 10:30 per Albert Miralles