Èxit de la jornada de relaxació aquàtica a l’Illa

Piscina coberta durant la jornada de relaxació

Espelmes al voltant la piscina i els focus generals apagats és el que es trobava la gent que anava arribant a la  jornada de relaxació aquàtica organitzada ahir, divendres 16 d’octubre, per l’Illa Esportiva a la piscina coberta municipal.

Publicitat

Tant la temperatura ambiental del recinte com la de les dues piscines s’havien incrementat, i tant la piscina gran com la petita esteven plenes de matalassos i altres objectes suradors que permetien a la vuitantena d’assistents arrepenjar-se mentre escoltaven amb silenci, i sota la llum de les espelmes i dos focus de color càlid, el concert de piano i violí que s’estava fent en directe.

Els músics, Marina Sala Sangrà (violí) i Gerard Sala Sangrà (piano) van amenitzar la vetllada amb peces com Moon River, de Henry Mancini o All of me, de Simone and Marks mentre que els assistents gaudien del seu bany relaxant.

Publicitat

Aquesta activitat forma part dels actes de dinamització que l’Illa esportiva organitza per als seus abonats un divendres al mes. La propera activitat consistirà en una sessió de risoteràpia i se celebrarà el divendres 14 de desembre a les 20:00h a la Sala Polivalent de l’Illa esportiva.

Tanmateix, els que vulguin repetir o es vulguin adherir a una nova jornada de relaxació com la que es va dur a terme divendres, s’hauran d’esperar fins al divendres 19 d’abril del 2013, quan se’n tornarà a fer una altra.

 Publicat el 17 de novembre de 2012 a les 10:15 per Albert Miralles