LA JNC parla sobre la viabilitat econòmica d’una Catalunya independent

confereĚncia
A l’esquerra, Ruben Fernández (Cap Local de la JNC Castellbisbal) i la dreta, Jordi Millà (Responsable d’actes i presentacions del Cercle Català de Negocis)

El passat dimecres 5 de juny, la Joventut Nacionalista de Catalunya va realitzar una conferència junt amb el Cercle Català de Negocis sota el títol “La viabilitat econòmica d’una Catalunya independent”, a la sala de plens de l’Ajuntament de Castellbisbal.

Publicitat

A l’acte, es va explicar el perquè de la necessitat d’un estat català pel que fa a termes econòmics. Des de l’organització destaquen que “encara que molts de nosaltres tenim arrelat el sentiment de pertinença a la nació catalana, hi ha altres vilatans del nostre poble, mes propers a l’estat espanyol, que creiem que era necessari que tinguessin aquestes dades”.

Així doncs, es va poder comparar econòmicament el futur que espera als catalans si es seguís en una Catalunya autonòmica o si s’optés per la via d’una Catalunya Independent, un fet que des de la JNC asseguren portaria a un prometedor futur i a grans oportunitats pels catalans.

Publicitat

Publicat el 23 de juny a les 08:00  per Albert Miralles.

  Share:

Author: Albert Miralles