La intensa tempesta provoca afectacions a la vila i altera actes de Festa Major

Carrer Ferro

La intensa tempesta d’aquest migdia, que ha acumulat 42,6 litres per metre quadrat en només mitja hora a Castellbisbal, ha deixat diverses afectacions a la vila.

Publicitat

Bombers ha rebut 10 avisos de veïns del municipi amb problemes com la inundació d’un pàrquing i diversos baixos al carrer Països Catalans, la caiguda d’un llamp en un mur del carrer Dinàmica o l’aturada de dos cotxes per la pluja al carrer Ferro, que s’ha inundat.

La tempesta, que no ha causat danys personals segons ha confirmat l’Ajuntament, si que ha provocat la caiguda d’arbres que l’ADF està retirant.

Publicitat

La Festa Major tampoc s’ha deslliurat de les afectacions de les pluges: la Baixada de Vehicles s’ha suspès, i el concert i ball de festa major  amb l’orquestra Costa Brava s’ha traslladat a la sala d’actes del Casal. La Festa Major Menuda es trasllada a l’interior del pavelló de l’Escola Mare de Déu de Montserrat.

Pel que fa al correfoc infantil, si no plou a les 21h (hora prevista d’inici) es manté, però sense colles convidades. I de la mateixa manera, els concerts del parc Folch i Torres que de moment es mantenen en aquesta localització.

Carrer d’Àngel Guimerà

Aquesta notícia s’actualitzarà amb totes les novetats.

Publicat el 17 d’agost de 2018 a les 17:35h per Albert Miralles

Author: Albert Miralles