La il·lusió protagonitza el projecte del PSC


L’equip socialista de Castellbisbal, encapçalat per Dolors Conde, crea una candidatura de progrés sota el lema “Castellbisbal ens Il·lusiona”

Publicitat

El grup socialista, liderat per Dolors Conde, ha creat una candidatura de progrés, sota el paraigües del Partit Socialista de Catalunya (PSC), per a les properes eleccions municipals, les quals es celebraran al maig del 2019. “Castellbisbal ens il·lusiona” és el lema sota el que treballa l’equip.

El partit està treballant per presentar un programa electoral amb propostes concretes, realistes i socials. Tot i que tenen en compte totes les persones i les seves demandes, els punts més forts del projecte els protagonitzen les propostes adreçades als joves, la gent gran, el comerç local, la sanitat, l’oferta cultural i la millora de la mobilitat.

Publicitat

Tanmateix, l’equip està format per persones de diferents edats, formacions acadèmiques i experiència laboral. D’aquesta manera, s’aconsegueix una mirada àmplia envers la realitat, però existeix un nexe de connexió entre els seus integrants: l’estima per Castellbisbal i la il·lusió per portar a terme una política local progressista.

Què t’il·lusiona de Castellbisbal?

Aquesta és la pregunta amb la que comença el projecte. La il·lusió és la força que ens fa moure’ns per aconseguir els nostres objectius, és l’element que ens permet trencar les barreres existents per tal d’arribar on ens proposem.

“Castellbisbal ens Il·lusiona” té com a principals objectius: treballar per Castellbisbal amb polítiques locals eficients, mobilitzar a la població perquè formi part del projecte i aconseguir que Castellbisbal sigui la nostra llar, el poble on volem viure.

Tribuna política publicada el 23 de desembre de 2018 a les 14:30 pel PSC de Castellbisbal

Author: Vicenç Moliné