La hipocresia política

Aquests darrers dies ens han fet a tots viure d’una manera totalment diferent, viure amb angoixa, amb desconeixement, amb por, etc. Ens trobem davant d’una situació que mai abans havíem viscut.

Publicitat

Veiem les notícies i tot són xifres de malalts i gent que ens ha deixat, tot causat per una pandèmia que desconeixem i no podem controlar.

Hem de quedar-nos a casa. Recluïts. Tots amb l’esperança que aquest malson acabi aviat i que tot torni a la nostra normalitat… però segur que més d’un de vosaltres s’adonat que, potser, aquesta normalitat que teníem: -els valors, l’estat del benestar, la manera que
teníem de viure la vida, les presses, la feina, el consumisme, etc., no és la normalitat que realment volem viure. I ara és el moment de canviar-ho.

Publicitat

Però dins d’aquest malson, ha hagut un bri d’esperança. El que ens dóna cada dia el personal sanitari amb el seu esforç i dedicació.

El nostre petit reconeixement cap a ells, puntualment cada dia a les 20:00 hores.

Només són uns aplaudiments de suport, perquè sàpiguen que no estan sols, que estem amb ells dia rere dia. Però, realment els calen aquests aplaudiments? I tant. Els cal i molt més… per això el passat 24 d’abril, en el Ple del Parlament, el nostre company, el diputat Vidal Aragonès, va presentar diferents esmenes a la Llei de Pressuposts:

Aquí teniu l’exemple d’alguna de les esmenes a Pressupostos que va presentar la CUP.

La no 60, corresponia a què el personal sanitari que encara mantenia retallades del 5% recuperés les seves retribucions:

Resultat de la votació:

Si: CUP
Abstenció: Comuns i PP
No: JxCAT i ERC.

Potser ens cal a tots anar més lluny d’aquests aplaudiments, i donar-los l’ajut que realment es mereixen, ELS SEUS DRETS.

La crisi de la COVID19 ha posat en evidència que només hi ha dos camins:

Que ens facin pagar la crisi a les treballadores o que la pagui la banca, les empreses amb beneficis multimilionaris i les grans fortunes.

No siguem hipòcrites. Per què no els hi demaneu al partit que heu votat, el perquè aquesta votació? Per què surten a la televisió donant les gràcies i després fan això? Hi han moltes coses que s’han de canviar a la política… i si comencem per la hipocresia?