La Generalitat relaxa les restriccions i permet la mobilitat per tota la comarca

La Generalitat de Catalunya ha relaxat a partir d’avui les restriccions en vigor per frenar els contagis per Covid-19. En aquest sentit, la principal novetat és que el confinament municipal passarà a ser comarcal, de forma que els veïns de Castellbisbal ja es poden desplaçar a qualsevol punt del Vallès Occidental sense necessitat d’acreditar una causa justificada.

Publicitat

Tot i això, els limits a la mobilitat dels ciutadans no són l’única novetat. a partir d’avui, els bars i restaurants veuran ampliades les franges horàries en les que poden servir esmorzars i dinars. Ho podran fer de 7 a 10:30 en el primer cas i de 13:00 a 16:30 en el segon.

També es permet la reobertura de gimnasos amb un aforament del 30% de la seva capacitat. Així, l’Illa Esportiva ha pogut reobrir la sala de cardiofitness en les mateixes condicions que abans que s’enduríssin les normes de confinament.

Publicitat

Els comerços i serveis segueixen amb les mateixes condicions de les darreres setmanes, amb permís per obrir aquells comerços de fins a 400 metres quadrats i activitats extraescolar limitades a l’entorn de l’escola.

També segueix en vigor el toc de queda nocturn de 22h a 6h i les trobades no poden ser de més de 6 persones de, com a màxim, dues bombolles de convivència.