La Generalitat prepara un projecte per millorar la seguretat de la carretera C-243c

Visita de tècnics de la Generalitat a la carretera C-243c

Un equip de tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat van visitar el passat 25 de juliol els punts més conflictius de la carretera C-243c com a part dels preparatius per al projecte de millora que ha de reduir la sinistralitat d’aquesta vía.

Publicitat

“Estem estudiant quines obres es poden fer per a millorar aquesta carretera, amb la vista posada amb la futura posada en marxa del quart cinturó”, expliquen des del Departament de Territori de la Generalitat. “Quan entri en servei aquesta nova infraestructura, que executa el Ministeri de Foment, la carretera C-243c canviarà amb tota probabilitat la seva funcionalitat i el tipus i volum de trànsit que rep; és de preveure que es reduirà el trànsit que ara és de pas i passarà a ser una via més local. Aquest estudi permetrà recollir les actuacions necessàries per adaptar la carretera a la nova situació”.

Tot i que no a Castellbisbal, les actuacions en aquesta via ja han començat amb l’ampliació i millora del creuament que hi ha uns quilòmetres més endavant en direcció a Terrassa, just on la carretera creua l’urbanització de Ca n’Amat, a Ullastrell.

Publicitat

El projecte arriba després que les associacions de veïns de Can Santeugini i Can Palet de Vista Alegre, una urbanització de Terrassa igualment ubicada en aquesta via, portin anys denunciant la perillositat de certs trams de la C-243c, on fa poc es va produir la mort d’un motorista quan un conductor va realitzar una maniobra indeguda.

 

  Share: