La Generalitat dóna llum verda a la reurbanització del carrer de la Lluna

La Generalitat de Catalunya va donar fa un parell de setmanes el seu vist-i-plau a la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) aprovada pel Ple municipal de maig de 2018 i que ha de permetre posar en marxa els projectes per urbanitzar el carrer de la Lluna.

Publicitat

L’aprovació, que no ha implicat cap esmena, desencalla a la pràctica la redacció dels projectes per urbanitzar el carrer, ara mateix sobre la taula de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). L’Ajuntament “ja ha demanat a l’AMB que activi la redacció dels projectes de reparcel·lació i d’urbanització del carrer de la Lluna”, apunten des del consistori.

En una nota publicada a la web de l’Ajuntament, es destaca que s’ha aconseguit que la Diputació de Barcelona aporti 600.000 euros per finançar part del cost de l’obra i que “durant tot el mandat, s’ha fet una feina molt important a nivell tècnic i polític que potser és poc visible, però que permetrà, a partir d’ara, començar  a veure’n els fruits”, en paraules de l’alcalde Joan Playà.

Publicitat

Amb aquests dos projectes en marxa, es preveu que les obres puguin començar al 2020, segons les previsions de l’Ajuntament.

 

 

Author: Vicenç Moliné