La Generalitat contractarà quatre persones per reforçar el CAP Joan Planas

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya incorporarà durant els propers mesos quatre persones, dues infermeres i dos administratius, per reforçar l’equip del CAP Joan Planas de Castellbisbal, segons ha informat en una nota de premsa.

Publicitat

Així, Salut ha assignat 142.362 euros entre el que queda de 2020 i 2021 per incorporar aquests reforços, que han de permetre “donar resposta” a la pandèmia de Covid-19 com a part d’un paquet d’inversions per valor de 9,4 milions d’euros que es faran els propers mesos al Vallès Occidental.

Les quatre incorporacions son, de fet, una part dels 321 professionals que es contractaran arreu de la comarca, entre els que destaquen 105 gestors Covid i 50 referents Covid Salut i Escola així com l’aplicació de “canvis de caràcter estructural per millorar-ne l’accessibilitat i la resolució”.

Publicitat

Des de Salut afirmen que “el pla estava dissenyat des de fa mesos, però la pandèmia ha accelerat el seu desplegament”, que ja es va anunciar, sense el detall per municipis, a finals de novembre.

En paral·lel al desplegament del pla, Salut també està realitzant cribatges massius a diversos municipis de la rodalia, com Rubí o Sant Andreu de la Barca.