La Gata i el Belitre presenta les tendències de tèxtil per a la tardor i l’hivern

El passat divendres 19 d’octubre, la botiga de roba i complements “La Gata i el Belitre”, va presentar a mode de desfilada les propostes per a la temporada d’hivern 2012/2013.
L’acte, va tenir lloc a les 17h de la tarda al recinte de l’Esbarjo i va comptar, per primera vegada, amb la col·laboració de la Sabateria DAES. 

Publicitat

Repetint l’experiència de la temporada anterior, el comerç ha exposat les novetats amb les models que millor coneixen les tendències de la botiga: Les seves pròpies clientes.
Aquestes, van desfilar amb les principals marques de moda que ja oferia l’establiment, Surkana, Fete i Xantic, i enguany ho van fer també amb Nice Things.

Publicitat

L’aposta per la nova marca és oferir tèxtil d’estil més retro i sobretot, complir amb la demanda de les clientes. Les propietàries afirmen que moltes d’elles són seguidores de la marca, i que els mancava un comerç de proximitat per no haver de desplaçar-se, per exemple, fins a Barcelona.
Tot i la incorporació, només han portat una petita part de la col·lecció i “en principi volem seguir només amb les marques que ja tenim, tot i que són les mateixes clientes les que ens fan propostes si creuen que encaixen amb l’estil de la botiga i aleshores, ho provem”, comenta una de les propietàries de la tenda.

Amb la desfilada s’inicia també una temporada per a tots els comerços de Castellbisbal, recolzats la majoria d’ells, per l’Associació de Comerciants que va col·laborar durant l’acte.
La Sabateria DAES va acompanyar el tèxtil mostrant les tendències en calçat per la tardor i l’hivern, en el que va ser un dia plujós que no va ajudar a igualar la gran assistència rebuda l’edició anterior.

Tot i així, una setmana més tard el balanç és bo, i Nice Things ha complert amb l’objectiu ja que molta part de la nova col·lecció ha estat venuda. A més, apropant-se les dates de Nadal, les propietàries es mostren optimistes i convençudes que propostes com aquestes, ajuden a fer que el comerç local sigui encara més de proximitat.

Publicat el 27 d’octubre de 2012 a les 19:20 per Laura Grau.