La Gata i el Belitre decorarà les carrosses dels Reis d’enguany

Publicitat

Les carrosses amb que el Reis Mags passegen pels carrers de Castellbisbal abans de rebre les cartes dels nens i nenes del poble rebran enguany una remodelació de mans de Míriam Núñez, una de les creadores de la botiga La Gata i el Belitre i responsable del disseny i confecció de moltes de les manualitats que s’hi venen.

Núñez, llicenciada en Belles Arts, té experiència en el disseny de carrosses de carnestoltes i en la decoració del pessebre vivent organitzat per la Casa d’Andalusia i des de l’Ajuntament li han proposat donar un nou aire a les carrosses reials.

Publicitat

Insisteix en que ha reciclat tot el que ha pogut però destaca la feina que ha fet en els trons, que ha elevat més de quatre metres per sobre la plataforma de la carrossa per donar més visibilitat i majestuositat als reis.

També ha renovat els colors de les carrosses així com els faldons de tela que cobreixen les rodes. “Gairebé les fa noves”, apunten des de l’Ajuntament.

La remodelació es produeix dos anys després que s’afegissin elements decoratius amb referències al centenari de l’arribada de l’aigua i la llum. La fi de l’any del centenari ha estat l’ocasió triada pel consistori per renovar la decoració, que fins ara només es retocava i es mantenia a càrrec d’una empresa de fora del poble, que rebia 5.000 euros per posar a punt les carrosses cada Nadal.

Fonts de l’Ajuntament senyalen que La Gata i el Belitre, a part de ser un comerç local, també va presentar el millor pressupost per la remodelació de les carrosses, feina per la que rebrà 8.000 euros.

Publicat l’11 de desembre de 2012 a les 16:25 per Vicenç Moliné


  Share: